بهجرئت میتوان گفت در دنیای امروز صادرات، نیروی محرکه توسعه اقتصادی است و هیچ کشوری نتوانسته است بدون تجارت برونمرزی و جذب سرمایه و فناوری از سایر کشورهای جهان، دستاورد اقتصادی قابلتوجهی کسب کند، غالباً کشورهای پیشرفته برای تقویت بنیه اقتصادی خود به صادرات اتکا داشتند. غالب کشورهایی که به قدرتهای بزرگ و مطرح جهانی تبدیل شدهاند، برای تقویت بنیه اقتصادی خود به صادرات اتکا داشتند. طبق گزارش سازمان تجارت جهانی در سال ۲۰۱۸ میلادی حدود ۳۰درصد تولید ناخالص دنیا (۸/ ۸۴ تریلیون دلار) را صادرات کالا (۵/ ۱۹ تریلیون دلار) و خدمات تجاری (۸/ ۵ تریلیون دلار) تشکیل داده است.
در صادرات، کشورهای درحالتوسعه نسبت به دیگر کشورها اهمیت بیشتری دارند. این کشورها اغلب با مشکلاتی همچون کمبود منابع اقتصادی، کمبود نیروی کار ماهر، ضعف در آموزش، عدم دسترسی به فناوری و ... دستوپنجه نرم میکنند. در نتیجه این کشورهای جمعیت مصرفکننده دارند و برای صادرات کالا و خدمات مناسب میباشند.
اما صادرات به دلیل، عدم شناخت بازارها، تفاوت فرهنگها، سلیقهها و انتظارات، عدم درک قوانین بینالمللی، شرایط پرداخت متفاوت و ... کار آسانی نیست و ریسکهایی نیز دارد و کمکگرفتن از شرکتهای صادراتی اهمیت حیاتی دارد.
شرکت مدیریت صادرات و واردات زینو بنیان نیک به عنوان عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق، عضو اتاق بازرگانی ایران و امارات، عضو کمیسیون تجارت و بازرگانی با سوابق اجرایی روشن طی سالهای اخیر و با برخورداری از تیمی فعال و حرفهای در صادرات بخصوص کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان، آذربایجان و پاکستان، با تجربه همکاری مستقیم با شرکتهای توزیعکننده در حوزههای مختلف و انجام چندین پروژه در زمینهٔ صادرات تجهیزات و خدمات به کشورهای همسایه، توانایی فراهمسازی زمینه برای صادرات شرکتهای ایرانی به کشورهای همسایه را دارد.